Популярен пловдивски ресторант предлага ново парти меню за всички свои посетители. Новото

...
Популярен пловдивски ресторант предлага ново парти меню за всички свои посетители. Новото
Коментари Харесай

Популярен пловдивски ресторант предлага ново парти меню

Популярен пловдивски ресторант предлага ново парти меню за всички свои гости. Новото предложение в  е на стойност 35 лв., а клиентите могат да създадат избор от два сета в взаимозависимост от своите желания.

Сетовете включват гръцка салата, баклавички и алкохол, като имате опция да изберете сред две съществени ястия – пилешко бонфиле на грил с гарнитура от мариновани зеленчуци или филе от лаврак с гарнитура от мариновани зеленчуци.

От този месец в  започва и поредност от музикални осъществявания онлайн. Участията на известни музиканти стартират още тази седмица, когато означаваме имените дни Йордановден и Ивановден.

Гост-изпълнител на Йордановден ще бъде талантливата Теди Александрова, която ще извърши най-популярните си песни и желанията на публиката. На Ивановден музикантите от оркестър Цека Бенд несъмнено ще провокират голям брой тостове и предпочитание за танци измежду празнуващите и техните компании.

Отпразнувайте идните празници по най-хубавия метод в модерната кулинарна дестинация, съчетавайки празненство страстите с вкусни деликатеси и страхотна атмосфера.



Локацията на ресторанта дава отговор на висок рейтинг, бърза връзка с нощни клубове и комфортно място за паркиране, тъй че побързайте и направете вашата резервация още в този момент на телефонен номер 0879 68 68 68.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР